fbpx

Uw partner voor ramen en deuren

Achterdeuren

Duurzame & functionele achterdeuren

Betrek de tuin bij uw huis met achterdeuren. Vanuit uw woning geniet u van de gehele tuin. De meeste bestaande woonhuizen hebben aan de achterzijde een vast kozijn met metselwerk eronder.

Vaak wordt het bestaande kozijn en metselwerk verwijderd door ons, en plaatsen wij hiervoor tuindeuren/achterdeuren. Het voordeel is dat er veel meer lichtinval naar binnen treedt. De deuren kunnen bij voldoende gevelhoogte uitgevoerd worden met vaste bovenlichten. In deze bovenlichten kunnen ventilatieroosters of een ander glassoort zoals glas in lood panelen geplaatst worden zodat u een extra sjieke uitstraling creëert aan uw woning. (zie ook pagina schuifsystemen)

 

Aan de onderzijde worden bijna alle deuren bij SVK afgewerkt met natuurstenen look onderdorpels geïsoleerd om de puntjes op de i te zetten.

Maatwerk

Achterdeuren worden vaak standaard uitgevoerd, maar ook naar wens van de klant op maat gemaakt. Bij een nieuwe achterdeur kopen komt veel kijken en hierin zijn diverse mogelijkheden. Alle buiten draaiende deuren bij SVK behouden qua aanzicht dezelfde dieptewerking. Bij de meeste profiel-merken is dit niet mogelijk. Men heeft meteen een ander aanzicht t.o.v. raamkozijnen, wat minder fraai is en gevoeliger is voor inbraak en inwatering.

 

Alle deuren zijn voorzien van brede profielen en daarbij extra ingelaste hoekbinders om een stevige en vormvaste deur te garanderen. Het hang- en sluitwerk is compleet, voorzien van een meerpunts sluiting (5-punts), verstelbare deurscharnieren en een eurocilinder SKG**. Indien er meerdere deuren in een woonhuis worden geplaatst zijn deze altijd gelijksluitend.

Bent u benieuwd naar de exacte prijs voor uw nieuwe voordeur? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Al meer dan 35 jaar specialist in de branche

SVK Gevelelementen Benelux B.V. is leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. Ons bedrijf is met jarenlange ervaring van 35 jaar in de branche een ware specialist op gebied van kunststof kozijnen. Door de ruime keuze in specifieke vormen van profielen, de verschillende verbindingen en de kleurcombinaties met of zonder houtnerf kunnen wij u altijd het juiste kozijn aanbieden in uw situatie. Betaalbare en kwalitatieve kozijnen. Onze klantenkring in Uden, Veghel, Oss, Landerd, Heesch, Nistelrode, en in diverse plaatsen in heel Noord Brabant spreekt voor zich.

Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor uw nieuwe kunststof kozijnen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al klant bij ons?*
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Carnaval sluiting

Wij zijn van maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari gesloten.

Maandag 19 februari zijn wij weer geopend.

Afspraak maken

Als u met de gedachte speelt of al concrete plannen hebt om kozijnen, een tuindeur of andere producten van SVK aan te schaffen voor uw woning, dan wilt u graag snel en goed geïnformeerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al klant bij ons?*
Geen titel*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.