fbpx

Uw partner voor ramen en deuren

Over ons

De kortste weg naar kwaliteit en zekerheid.

SVK Gevelelementen Benelux BV is een gespecialiseerde distributeur en installateur van hoogwaardige kunststof ramen en deuren, geassembleerd uit Duitse kwaliteitsprofielen van Schüco en Kömmerling. SVK levert kozijnen direct af fabriek aan particulieren, zonder tussenkomst van aannemers en dealers.

Door onze ruime ervaring, van 35 jaar, hebben wij een grote know-how opgebouwd in de keuze van excellente kwaliteit profielen in combinatie met een grote expertise in persoonlijke advisering, professionele fabricage en vakkundige montage.

SVK staat borg voor een gegarandeerd topprodukt en jarenlang wooncomfort op hoog niveau. Dit alles tegen zeer gewaardeerde prijzen.
Op deze website vindt u een indruk van ons bedrijf, onze werkwijze en onze producten.

Gegarandeerd topprodukt

SVK staat borg voor een gegarandeerd topprodukt en jarenlang wooncomfort op hoog niveau. Dit alles tegen zeer gewaardeerde prijzen en zonder aanbetaling.
Op deze website vindt u een indruk van ons bedrijf, onze werkwijze en onze producten.

Carnaval sluiting

Wij zijn van maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari gesloten.

Maandag 19 februari zijn wij weer geopend.

Afspraak maken

Als u met de gedachte speelt of al concrete plannen hebt om kozijnen, een tuindeur of andere producten van SVK aan te schaffen voor uw woning, dan wilt u graag snel en goed geïnformeerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al klant bij ons?*
Geen titel*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.