fbpx

De Duurzame Kracht van Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen combineren oersterkte, duurzaamheid en kostenefficiëntie, waarbij ze niet alleen uw onderhoudsbudget ontlasten, maar ook een substantiële bijdrage leveren aan milieu en veiligheid.

0 %
goedkoper dan houten kozijnen
0 %
goedkoper dan aluminium kozijnen
0 ,-
besparing
per jaar

Huismerk SVK-82

Nieuw, verdiept Duits profiel met rechte vormgeving. Zeer hoge isolatiewaarde. Mogelijk met houtlook verbindingen aan buiten en binnenzijde.

Kömmerling Trend

Degelijk en robuust Duits kozijnprofiel is exclusief voor de Nederlandse markt gemaakt.

Kömmerling Cube

Onderscheidt zich door een unieke kubusvorm. Een kenmerk dat typisch is voor kozijnen in diverse Nederlandse bouwstijlen.

Schüco Living
variant 15 of 6

De nieuwste maatstaf als het gaat om energie efficiënt bouwen zoals LOW-energie huizen, passief huizen of conventioneel.

Energielabel

Subsidie krijgen voor isolatiemaatregelen

Als huiseigenaar kunt u subsidie krijgen voor isolatiemaatregelen, waaronder HR++ glas en triple glas, door de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aan te vragen.

Bovendien kunnen de kosten van verduurzaming, waaronder de installatie van kunststof kozijnen, vaak worden meegefinancierd via een hypotheek, wat een extra financieringsoptie biedt voor klanten

Ontdek de Duurzame Kracht van Kunststof Kozijnen

Met onze kunststof kozijnen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing die het milieu spaart, maar ook voor een slimme investering in uw woning. Deze kozijnen vereisen geen schilderwerk, wat bijdraagt aan een lagere impact op het milieu en besparingen in uw onderhoudsbudget.

Geavanceerde Constructie voor Uitzonderlijke Isolatie

Onze kunststof kozijnen zijn ontworpen met meerdere kamers voor superieure warmte- en geluidsisolatie. De speciaal ontworpen voorkamer garandeert optimale ontwatering, wat de levensduur van uw kozijnen verlengt.

Veiligheid voorop

Dankzij de oersterke samenstelling van het kunststof materiaal bieden onze kozijnen een verhoogde veiligheid. Ze zijn bestand tegen inbraakpogingen zonder te versplinteren. Gecombineerd met ons goedgekeurd hang- en sluitwerk, voldoen onze kozijnen aan de hoogste inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse 2.

Kostenbesparend en Duurzaam

Kies voor kunststof kozijnen en geniet van een kostenbesparing van gemiddeld 15% in vergelijking met hout en 20% ten opzichte van aluminium. Met een levensduur van wel 50 jaar zijn onze kozijnen een langetermijninvestering die u helpt besparen.

Energie-efficiëntie: Bespaar Jaarlijks Tot €250

Ervaar de voordelen van uitstekende isolatie. Onze kozijnen kunnen u jaarlijks tot €250 besparen op energiekosten. Hun holle binnenstructuur, gevuld met stilstaande lucht en efficiënt verdeelde kamers, zorgt voor een optimale isolatie.

Meer Kamers, Betere Isolatie

Het unieke ontwerp van onze kunststof kozijnen met meerdere isolatiekamers zorgt voor een superieure isolatie. Hoe meer kamers, hoe beter de isolatie en hoe hoger uw comfort.

Vraag nu uw offerte aan

Ontdek de veelzijdige voordelen van onze kunststof kozijnen. Vraag vandaag nog uw offerte aan en zet de eerste stap naar een duurzamere, veiligere en comfortabelere woning.

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al klant bij ons?*
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

Als u met de gedachte speelt of al concrete plannen hebt om kozijnen, een tuindeur of andere producten van SVK aan te schaffen voor uw woning, dan wilt u graag snel en goed geïnformeerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Bent u al klant bij ons?*
Geen titel*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.